Märtha Louise och Durek måste ta en paus från varandra

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.

Märtha Louise och Durek har haft en omtumlande kärlekssaga.Nu har verkligheten klivit emellan och sett till att paret måste ta en paus från varandra.
Har du koll på snackisarna från vecka 5?
Slå på ljud
Durek Verrett och Märtha Louise

Durek Verrett och Märtha Louise anländer till Holmenkolmens kapell under norska kungafamiljens julfirande.

Men Märtha Louise kommer inte att kunna coacha sin pojkvän dagligen i hur han ska hantera sin nya verklighet. Se og Hör beskeriver hur Märtha Louise och Durek har förlikat sig med att de måste “ta en ofrivillig paus” från varandra. Med detta menas att de inte kommer att umgås lika intensivt som tidigare, under den nykära fasen.

Märtha Louise har gjort sitt val

Framöver kommer turturduvorna att befinna sig mestadels på olika sidor av Atlanten. Durek har sin bas i Los Angeles, där hans andliga verksamhet har celebriteter som Gwyneth Paltrow i sitt kundregister. Och Märtha Louise har tre döttrar – Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah – som nu behöver extra omsorg i och med pappan Ari Behns frånfälle.

“Hon har fokus på morsrollen”, skriver Se og Hör om Märtha Louise.

Den närmaste tiden kommer Märtha Louise och Durek träffas med sporadiskt och oregelbundet. Durek är då och då på uppdrag i London och andra platser i Europa – och då planerar Märtha Louise att flyga dit för en tête-à-tête.

Men Durek är nog villig att vänta på sin stora kärlek.

– Jag har världens mest fantastiska kvinna. Hon är min gudinna, hon är drottning för mig. Hon är så mäktig och så förstående och accepterar hela mig, har han sagt om Märtha Louise.

Foto: TT