Märtha Louise och Durek Verrett avslöjar stora familjenyheten – chockar Norge

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har precis avslöjat en stor familjenyhet.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är tajtare än någonsin. Alla som följer paret på de sociala medierna kan inte undgå de ständiga kärleksförklaringarna, de ständiga bevisen på att Märtha Louise och Durek verkar vara som skapta för varandra.

Och nu finns planer på att ta relationen till nästa nivå.

Prinsessan Märtha Louise och Durek avslöjar stor nyhet

Redan i våras avslöjade Durek att han såg framför sig en framtid där Märtha Louise har lämnat Norge för gott och i stället bor med honom i Los Angeles.

– Jag kan säga en sak. Äktenskap är definitivt inte otänkbart. Vår plan är att i framtiden bo ihop. Inte i Norge, utan i USA, sa Durek till Daily Mail.

– Låt mig säga en sak, oavsett vad folk säger: det är vårt liv. Märtha och jag tänker leva som vi vill leva.

Märtha Louise ska flytta till USA

Märtha Louise har själv inte gått ut och bekräftat planerna – förrän nu. I en intervju med norska tidningen VG meddelar prinsessan att hon och döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah tänker ta sitt sitt flyttlass och färdas över Atlanten.

– Nu är det covid och svårt att planera, men vi planerar att flytta i sinom tid. Barnen ska såklart följa med, säger Märtha Louise.

Men Märtha Louise tänker inte göra sig av med huset i Lommedalen.

– Vi måste ju ha ett hem i Norge. Vi kommer fortfarande att vara här mycket. Vi kan ju inte lämna vackra Norge helt, säger Märtha Louise.

I våras pratade Svensk Dam med Anders Johan Stavseng, kungaexpert på norska Se og hör, om möjligheterna att Märtha Louise skulle flytta till USA. Han såg det som väldigt troligt.

– Märtha Louise representerar nästan ingenting, så det kommer inte att bli stora förändringar om hon lämnar Norge, sa Anders då.

– Norrmännen önskar Märtha Louise allt gott.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”