Märtha Louise och schamanen på kärlekssemester – på Hawaii

Prinsessan Märtha Louise har varit på kärlekssemester med schamanen Durek Verrett på Hawaii.
Efter ryktena om uppbrott – nu avslöjar norska Se og Hør att prinsessan Märtha Louise och schamanen har varit på kärlekssemester – på Hawaii.
Annons

De har inte synts tillsammans sedan Ari Behns självmord på juldagen och det har ryktats om ett uppbrott. Men de uppgifterna dementeras nu av de nya bilder på prinsessan Märtha Louise, 48, och schaman Durek, 45, på kärlekssemester på Hawaii som norska Se og Hør i dag kan publicera.

Annons

– Prinsessan Märtha och Durek är fortfarande tillsammans, och Märtha åkte nyligen till Los Angeles och Hawaii för att träffa sin käraste. En internationell bildbyrå tog bilder på dem på stranden och de såg otroligt förälskade ut. De badade och kysstes och hade bara ögon för varandra, säger Se og Hørs hovreporter Anders Stavseng.

Märtha Louises förhållande med schamanen

Märtha Louise tillsammans med sin pojkvän Durek Verrett.
Annons

Det är i det nya numret av norska Se og Hør som kommer ut i dag som man kan se det stora bildreportaget med de nya kärleksbilderna på paret. Prinsessan Märtha Louises döttrar Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14, och Emma Tallulah, 11, var också med på kärleksresan, och Se og Hør skriver att de nu fick träffa stora delar av Durek Verretts familj.

Hela sällskapet bodde i en villa på ön Oahu, och de solade och badade på sin paradisstrand. En av dagarna hyrde de också en katamaran och gled runt i vattnet utanför legendariska Waikiki Beach i Honolulu.

Det var hit till Hawaii-ön Oahus norra sida som prinsessan Märtha Louise och schamanen åkte på sin kärlekssemester.
Det var här på ön Oahus norra sida som prinsessan Märtha Louise och schamanen tillbringade sin kärlekssemester. Det var för övrigt också just till Hawaii som Märthas föräldrar drottning Sonja och kung Harald en gång åkte på sin bröllopsresa.
Schamanen Durek Verrett på Hawaii 2020, en bild från hans Instagram.
Durek Verrett har delat flera bilder från semestern på sitt Instagramkonto, men utan att avslöja att Märtha Louise och hennes barn var med.
Annons

Märtha Louises barn var med på kärlekssemestern

– Det går mot förlovning för Märtha och Durek, det är tydligt att deras förhållande är mycket seriöst, säger Se og Hørs Anders Stavseng.

Prinsessan Märtha Louise dansar med schamanen Durek Verrett.
Den här bilden har Durek Verrett tidigare lagt ut på sitt Instagram.

Läs hela reportaget i det nya numret av norska Se og Hør som kommer ut i dag.

Foto: TT, Instagram.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Märtha Louise och schamanen på kärlekssemester – på Hawaii”

 1. undrende skriver: 25 februari, 2020

  Gratulerer med vel overstått fødselsdag, kjære Märtha Louise !


 2. Grethe skriver: 25 februari, 2020

  Skjerp deg! Dette burde du holde deg for god til å si. Vi er voksne mennesker og bør bruke vårt vett deretter. Barna har det meget bra. Blir tatt godt vare på. Får utvikle seg som egne individer med egne interesser, og får daglig høre hvor høyt elsket de er. Tror du trenger å høre Mauds tale en gang til. Sjokkerende at dette tillater SD, men når vi setter søkelyset på medias rolle så blir vi sensurert.


  1. Grethe skriver: 25 februari, 2020

   Til informasjon hvis noen lurer på hva i all verden jeg holder på med. SD har nå slettet kommentaren jeg svarte på så nå henger min i luften som en tulling 🤣😅


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar