Märtha Louises och Shaman Dureks nya steg – hyllar varandras familjer

Nu har det gått fyra månader sedan Märtha Louise offentliggjorde sin nya pojkvän. Sedan dess har de åkt på en turné ihop, firat semester i Norge, USA och Turkiet och hyllat varandra på sociala medier. Nu tar de förhållandet till en ny nivå!

Shaman Durek var först ut. Han berättade redan i våras hur väl mottagen han hade blivit av Märtha Louises familj och när han landade på Oslos flygplats inför firandet av Norges nationaldag, passade han på att hylla kungaparet lite extra.

– Märthas föräldrar älskar mig och jag älskar dem. De är så fina själar.

Durek följde med till kungafamiljens sommarhus

Hur många gånger Shaman Durek har träffat den norska kungafamiljen vet vi inte, men bara häromveckan blev han medbjuden till sommarhuset Mågerø i södra Oslo. En härlig sommarkväll när de var ute med båten fångades sällskapet på bild. Då syntes bland annat kronprins Haakon på båten tillsammans med Durek. Den enda som inte var med på utflykten var prinsessan Ingrid Alexandra.

Shaman Durek med Märtha Louise, Haakon, Harald och Sonja

Hela kungafamiljen umgicks vid sommarstugan Mågerø.

Att bli medbjuden till det kungliga sommarhuset för att umgås med hela kungafamiljen måste betyda att Märtha Louises och Shaman Dureks kärlekshistoria inte är någon kortvarig fling som en del har trott. Paret verkar snarare vara väldigt seriösa med sitt förhållande.

Nu gör Märtha Louise samma sak som Shaman Durek och hyllar sin pojkväns familj. Efter att både Shaman Durek och Märtha Louise lagt upp flera filmer och bilder på Instagram stories från olika middagar där Dureks syster var med, valde hon också att göra ett separat inlägg. Där skrev hon:

”Ny pojkvän, ny älskad familj. Så tacksam för att få ha er i mitt liv Angelina Verrett, Alexandria Alava och såklart resten av familjen med! Det är alltid ett nöje att upptäcka allt fantastiskt i världen med er”.

Se Märtha Louises hyllning här:

 

Foto: TT