Märtha Louise och shamanen – kärleksbeviset inför alla

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän, schamenen Durek Verrett.

Prinsessan Märtha Louise deppar – och Shaman Durek chockar med en kärleksförklaring till.
Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

 

Coronapandemin sätter prinsessan Märtha Louises förhållande på hårda prov. Hon och Shaman Durek har inte träffats sedan i våras, men det tar de igen på sociala medier:

– En del dagar är bättre än andra – men jag måste erkänna att jag har haft några riktigt dåliga dagar på sista tiden, säger prinsessan Märtha Louise.

– Ibland känns allt bara för mycket och då ramlar jag ner i en grop och känner mig som ett offer och tycker synd om mig själv. Jag har ingen energi alls och depressionen kryper närmare. Och min stackars pojkvän får stå ut med alla mina känslor.

Märtha Louise om kärleken till shamanen

Prinsessan Märtha Louise

Märtha Louise är i Norge och Shaman Durek är fast i USA.

Men Durek Verrett är mer hoppfull:

– Covid-19 kan inte stoppa kärleken. Ju längre tiden går, desto tydligare blir det för mig. Jag tvingas vara ifrån kvinnan som jag älskar, men det handlar om att vara så stark och så närvarande att även om en orkan eller en tornado sveper in, så kan det inte krossa kärleken.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

”Mmm… This is the woman I love right here.” En bild från den film som Durek Verrett lagt upp på Instagram.

– Den här tiden har varit en utmaning och det finns dagar när jag gråter och skriker. Men jag fokuserar på att ha fullt upp så att jag inte behöver tänka på hur mycket jag saknar Märtha Louise.

– Vi är skapta för att vara tillsammans, i detta liv och nästa.

Och prinsessan Märtha Louise svarar:

– Det har varit en känslomässig bergochdalbana och den här separationen är den mest utmanande jag har varit med om. Men även om det känns som en evighet sen jag fick träffa dig, så är varje dag ett steg närmare vår återförening. Och det ger mig hopp.

Foto: TT, Instagram.