Märtha Louise om beskedet om Durek: "Krossade mig totalt"

Prinsessan Märtha Louise blev förkrossad av beskedet om Durek Verrett. Det avslöjar hon själv.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är oskiljaktiga. När de är ifrån varandra märks det direkt på deras sociala medier, som då fullkomligen svämmar över att ömsesidiga kärleksförklaringar.

Mitt under coronakaoset tog sig Durek över Atlanten, bara för att kunna kompensera för all tid tillsammans som han och Märtha Louise gått miste om under karantänen.

– Det här mötet är något som Märtha Louise verkligen sett fram emot. Tiden utan Durek har varit väldigt tung, så återföreningen kommer att bli ett stort lyft för dem båda. Men hur Durek, i hemlighet och under radarn, har kunnat ta sig hem till Lommedalen är lite av ett mysterium, har en källa med insyn sagt till Se og hör.

LÄS OCKSÅ: Märtha Louise och Durek med stor nyhet – Norge i chock

Märtha Louise i sorg efter beskedet om Durek

För Märtha Louise är Dureks närvaro en absolut nödvändighet. Så låter det i alla fall i hennes intervju med det amerikanska magasinet Vanity Fair.

Intervjun, som publicerades i dagarna, gjordes innan Durek reste till Norge.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop.

– Durek har varit fantastisk, men han är på andra sidan världshavet, på andra sidan kontinenten. Ibland behöver jag bara känna hans armar om mig.

"Jag grät och grät"

De älskar verkligen varandra, prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett.

Norge hade tidigare tuffare reserestriktioner. De innebar att man inte släppte in några från utlandet – allt för att begränsa smittspridningen. Durek tog emot beskedet med fullständig panik.

– Jag skrek allt jag kunde. Jag grät och grät och kräktes och hade diarré och sedan mediterade jag med andarna, för jag behövde hantera smärtan av att vara ifrån henne, säger Durek till Vanity Fair.

Märtha Louises döttrar Emma, Maud och Leah fick packa väskorna och lämna mammas hus i Lommedalen, för att ge plats åt schamanen. Durek sattes i karantän, och att Märtha Louise inte ville att döttrar skulle behöva sitta i den med honom. Då skulle de missa flera dagars skolgång och sociala aktiviteter.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine i sorg – hovet bekräftar