Märtha Louise om sina kontroversiella beslut – berättar i TV

Märtha Louise om sina kontroversiella beslut – berättar i TV
Prinsessan Märtha Louise är just nu i Sverige och berättar om livet i flera olika tv-soffor.
Annons

Prinsessan Märtha Louise har ofta talat om sin högkänslighet. Ett drag som fått henne att inte helt passa in i de normer många vill lägga på henne. Nu berättar hon mer om hur hon mått.

– Jag försöker inte vara kontroversiell men jag följer mitt hjärta. Jag har aldrig känt att jag passar in i boxen, och då blir jag kontroversiell när jag inte gör det andra förväntar sig. Men att vara kontroversiell borde man våga vara oftare, säger prinsessan Märtha Louise i en ny intervju i TV4 nu på morgonen.

Annons

Prinsessan berättar att hon var en busig pojkflicka som luten. Därför var det svårt att upptäcka om hon var högkänslig eller inte, ett personlighetsdrag som mellan 15 och 20 procent av befolkningen har. Nu har Märtha Louise skrivit en bok om detta, en bok riktade till föräldrar vars barn är lika högkänsliga som hon själv varit hela sitt liv. Barn och vuxna som lever med detta personlighetsdrag är känsliga för starka ljud, starkt ljus och bråk. De ser igenom människors masker, som Märtha Louise uttrycker sig.

Annons

– Detta är en fördel för mig som prinsessa, jag kan se igenom människor. Märka om de är genuina och ärliga eller inte.

Märtha Louise måste ta pauser

Men Märtha Louise berättar även i TV4:s Nyhetsmorgon att hon haft det tufft vid många tillfällen i och med detta.

– Om jag varit på en resa med vänner en helg och haft en fin tid med dem kan jag ändå känna att jag måste vara ensam efter det, jag behöver ta mig ut i skogen, sitta bland träden. När det hände kunde jag fundera över om jag kanske var tokig, berättar hon vidare under intervjun.

Foto TT

Annons

 

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Märtha Louise om sina kontroversiella beslut – berättar i TV”

  1. Jan Vedeler skriver: 29 november, 2019

    Märta-Louise borde få en chans att möta Jesus Kristus! Om hon i sina stilla stunder bara kunde säga:” Jesus om du finns; möt mig!” Hon skulle aldrig ångra sig om hon gav Jesus en ärlig chans i sitt liv!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar