Märtha Louise pratar om änglar i webb-tv

Märtha Louise pratar om änglar i webb-tv

Prinsessan Märtha Louise har precis kommit ut med en bok om skyddsänglar i Norge. Förra veckan intervjuades hon av Verdens Gang och berättade hur viktigt det är att lära känna sig själv och sin aura och att alla kan möta sin egen skyddsängel – Märtha Louise visar vägen.

 

Som bekant är prinsessan Märtha Louise mycket intresserad av andlighet. Hon och kollegan Elisabeth Samnöy har just kommit ut med boken “Möt din skytsengel” i Norge. Med anledning av detta ställde de båda förra veckan upp på en intervju i tidningen Verdens Gangs webbteve.

Mötte egen skyddsängel

Boken innehåller enligt Märtha Louise bland annat övningar för att komma i kontakt med sitt rätta, inre jag, med jorden och hela universum som alla är en del av. Märtha Louise beskriver sitt första egna möte med sin skyddsängel, som inträffade när hon var i vuxen ålder. Hon upplevde en plötslig kärleksfull närvaro och förnam även en doft av rosor, som hon varken förr eller senare känt. Det var en mycket stark upplevelse för Märtha Louise.

Alla har en aura

Hon berättar också i intervjun om hur viktigt det är att känna sin egen aura. Vilka är då änglarna och var kommer de ifrån, undrar reportern och får till svar att de är en aspekt av den universella kärlekskraften, ett gudomligt avtryck av ens egen högsta potential. Märtha Louise poängterar att boken är till för de som är intresserade av ämnet, övriga behöver inte befatta sig med den tycker hon.

Se intervjun med Märtha Louise och henne kollega här »

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT