Märtha Louise raderad från Instagram – efter stora utbrottet!

Prinsessan Märtha Louise har plötsligt försvunnit från Instagram.Nu undrar alla vad det är som har hänt.

Prinsessan Märtha Louise är en modern kunglighet. Hon har inte bara ett utan två konton på Instagram, och det är speciellt användaren @iam_marthalouise som hon använt sig av extra flitigt. Märtha Louise använder kontot för att berätta om sin andliga sida, för att gratta sina döttrar på födelsedagar, skriva intima kärlekshälsningar till pojkvännen Durek Verrett – och för att ta ställning.

Prinsessan Märtha Louise raderad från Instagram

Men nu är kontot plötsligt borta. Detta är vad man möts av när man försöker gå in på kontot.

Märtha Louises konto har försvunnit.

Märtha Louises konto har försvunnit.

Flera norska tidningar har skrivit om att kontot försvunnit – men ingen har lyckas gräva fram en förklaring till varför. Vanligtvis finns det två anledningar till att ett konto blir deaktiverat: antingen har ägaren gjort det själv på eget bevåg – eller så har Instagram själva stängt ner det. I det sistnämnda fallet kommer deaktiveringen som ett resultat av att användaren brutit mot Instagrams regler.

Tog ställning för George Floyd

Till och med en prinsessa som Märtha Louise kan tappa humöret ibland.

Till och med en prinsessa som Märtha Louise kan tappa humöret ibland.

Så sent som i förra veckan använde Märtha Louise kontot till att säga sitt om händelsen som skakat om hela USA: mordet på George Floyd.

“Sluta! Det här har gått alldeles för långt; dödandet av oskyldiga män och kvinnor! Vilka är dessa monster med förvridna tankar som tror att de har rätt att döda på grund av skillnader i hudfärg? Det gör mig så ledsen att vi som mänsklighet inte kommit längre än att vi dödar varandra, trycker ner andra, skadar dem på grund av vår egen osäkerhet”, skrev Märtha Louise.

“När ska vi vakna och se att vi kan lita på och älska varandra, för det är vad vi är satta på jorden att göra? Hur många fler män och kvinnor måste dö, skadas, bli trakasserade och hotade innan något förändras? När ska vi vakna upp? Sluta med det här omänskliga!”