Märtha Louise reser bort – Durek syns inte till

märtha louise

TT/Instagram
Märtha Louise har tagit med sig döttrarna på skidsemester med vänner – men pojkvännen shaman Durek syns inte till.

Märtha Louise har tagit tillfället i akt att ta med sig döttrarna på en skidsemester där de umgås med vad som Svensk damtidning erfar är vänner till familjen.

I ett inlägg på Instagram beskriver Märtha Louise känslan som skidåkningen och naturen ger henne.

”Att vara på toppen av ett berg gör något med mig. Att se vitt och brett, ha känslan av utvidgning och oändliga möjligheter gör att mitt hjärta växer sig starkt och beslutsamt för att slå för mänskligheten och den här vackra planeten vi bor på” skriver hon i inlägget.

Fick sällskap – men shaman Durek fattades

Men hon var inte ensam i backen. Med sig hade hon sina döttrar och vänner både i Märtha Louises ålder och i flickornas. Tillsammans ser man dem åka sittlift och posa för kameran i backen.

”Nu lägg till underbara vänner, att vara i flow, ge plats för vad som komma skall, processa och skratta, sjunga medan du dansar ned för bergen på skidor, spela spel med barnen ända in till natten, prata om allt och vad som helst, växa och ha kul och skidsemestern är komplett. Tack för underbara dagar med mycket kärlek.” skriver Märtha Louise även i inlägget.

Den som däremot inte syns på bilderna är Märtha Louises pojkvän Shaman Durek. Det är mycket möjligt att skidor inte är riktigt hans grej, eller så var det här helt enkelt en tjejresa!

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Drottning Ingrid älskades av alla – skadades av stor tragedi

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek