Märtha Louise ryter ifrån efter anklagelserna mot Durek: ”Han är inte skyldig”

Märtha Louise ryter ifrån efter anklagelserna mot Shaman Durek

Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har inte haft det lätt på sistone, och nu slår den norska prinsessan tillbaka mot det elaka ryktet.

Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett har haft ett tufft år under coronapandemin. De har inte kunnat ses så mycket som de velat eftersom många restriktioner gör att det inte går att resa hur som helst.

LÄS MER: Märtha Louise och Durek avslöjar stor familjenyhet

Durek bor ju i USA och efter en tid tillsammans med Märtha Louise och resten av kungafamiljen reste han tillbaka till hemlandet, vilket har inneburit att paret inte träffats på många månader.

Får skulden

Dessutom har paret fått utstå mycket skriverier och illvilliga rykten. Enligt danska Billedbladet tror en del att hennes nuvarande pojkvän kan anklagas för att prinsessans före detta make tog sitt liv, men det har Märtha Louise mycket starka åsikter om.

I en ny TV-dokumentärserie om Märtha Louise, Märtha, berättar Durek Verrett att han har anklagats för att indirekt ha skulden för att Märtha Louises före detta make Ari Behn tog sitt eget liv på juldagen 2019.

- De säger att jag tog deras älskade Ari, säger Durek i dokumentären, som tror att han är skyldig eftersom allmänheten behöver bli av med sina frustrationer över att förlora Ari Behn.

Chockad över att Durek får skulden

Prinsessan Märtha Louise är i sin tur chockad över att hennes nya pojkvän får skulden för sin före detta mans död.

- Jag vill uttrycka mig mycket tydligt om detta. Det finns ingen koppling, betonar Märtha Louise för VG, och fortsätter:

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

- Det är tråkigt att det länkas. När en tragedi inträffar är det väldigt enkelt att rikta fingrar på människor så att man kan skylla på någon, men det är väldigt sorgligt för det är inte så det är kopplat, säger prinsessan.

Foto: TT