Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louise skadad under ridturen – benet bröts av

28 aug, 2019, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Märtha Louise
Märtha Louise har brutit fingret och bär ett lila gips på hela vänsterhanden. På Instagram visar hon upp skadan, som nu hindrar henne från att utöva sitt stora intresse. Här berättar norska prinsessan hur olyckan gick till.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fingret är brutet! Prinsessan Märtha Louise skriver själv om hur hon fick skadan. På engelska kan man läsa att hon ramlade av sin häst.

– Han (hästen) lämnade mig på marken med tyglarna runt mitt långfinger och när han sprang i väg bröts benet i fingret av.

Märtha Louise kan inte duscha

Med viss ironi berättar hon också om vilken “tur” hon har, som nu ska ha detta lila gips i över tre veckor. En förskräckt emoji förstärker hennes sarkasm ytterligare. Prinsessan Märtha Louise tycker förstås att det är tufft att bli så hindrad. Det vet ju alla, som en gång har burit gips, hur svårt det är att klä på sig själv, duscha och utföra dagliga vardagsbestyr. Mest sorgligt för prinsessan är det faktum att hon inte kan rida.

Prinsessan Märtha Louise har haft en turbulent sommar. Vilken uppståndelse det har varit kring henne och pojkvännen Shaman Durek! Efter skilsmässan med Ari Behn, som av norrmännen kallades “svärsonen från helvetet”, har ännu en spektakulär man kommit in i prinsessans liv – och in i kungahuset.

Annons

Press utifrån

Hon kämpar för sin kärlek och är numera “vecka-vecka”-mamma till de tre barnen. Hästintresset har inte svalnat. Märtha Louise har haft stallet som sin ventil. Där har hon kunnat vara sig själv när pressen utifrån varit för stor.

Shaman Durek med Harald och Sonja
Prinsessan Märtha Louise på båttur i somras med lillebror Haakon och pojkvännen Shaman Durek.

Prinsessan har berättat om sin “högkänslighet” och om hur hon ofta måste ta en paus från omgivningen. Med handen i gips blir det inga båtturer med “hopp-i-land” på kraga klippor eller härliga ridturer ute i naturen.

– Jag måste ta det lugnt, berättar prinsessan vemodigt.

Foto: TT

Annons