Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Märtha Louise väljer att avslöja – kusliga detaljen med dottern Emma Tallulah

31 jan, 2024, 08:05 
Louise Wibergh Lenti
TT
Märtha Louise berättar om mystiken som omger dottern Emma Tallulah.
Annons
Johan T Lindwall: ”Märtha Louise har tvingats bort”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Märtha Louise har tvingats bort”

Prinsessan Märtha Louise är en av de kungligheter som synts frekvent i både norsk och internationell media. Rubrikerna har susat kring henne dels när det gäller hennes före detta man Ari Behn som tragiskt gick bort december 2019 och dels gällande hennes nuvarande fästman "skandal-shamanen" Durek Verrett.

Nu syns hon bland rubrikerna igen fast denna gång i ett helt annat sammanhang.

Stor intervju i ELLE

I slutet av januari gick norska ELLE ut med omslaget till sitt nästa nummer. Till mångas förvåning kunde man se prinsessan Märtha Louise pryda omslaget tillsammans med sina döttrar Maud Angelica (20), Leah Isadora (18) och Emma Tallulah (15).

Annons

Tidningen innehåller en lång intervju med mor och döttrar där läsaren får komma dem riktigt nära. Jargongen mellan systrar och mamma blir tydlig och vi får lära känna yngsta Emma Talullah lite mer som hittills varit relativt anonym. Nu tar hon ton.

– Du kan bara säga det mamma, att jag är favoriten, säger Emma när de får frågan om vilka roller de har i familjen.

Systrarna skrattar och suckar åt Emma och berättar att hon alltid gillat att vinna.

Den kusliga detaljen

Märtha Louise har som bekant ett stort intresse för hästar och har tidigare tävlat i hoppning på elitnivå och ridit i landslaget. Yngsta dottern Emma har följt mammas fortspår. Hon har tagit flera medaljer i norska mästerskapen och ridit i norska childrenlandslaget. Förra året var hon dessutom förstagångsjunior och elitsatsade med tre hästar i stallet till mammas stora stolthet.

Annons
Emma Tallulah Behn, häst
Emma Tallulah verkar vara född för att sitta på hästryggen!Trond Reidar Teigen

I intervjun med norska ELLE avslöjar nu Märtha Louise en nästintill kuslig detalj gällande den yngsta dottern. Märtha Louise menar att Emma Tallulah haft ett oförklarligt band till hästar enda sedan hon föddes, rapporterar norska Se og Hør.

Märtha Louise valde att föda Emma Tallulah hemma. Det här uppmärksammades av de hästar som befann sig utanför huset.

– Då var hästarna ute på åkern nedanför där vi bor, men så fort jag började få värkar ställde de sig upp och tittade upp mot huset i timmar, ända tills Emma föddes, och vi lyfte upp henne till fönstret så de kunde se henne – först då började de beta igen. Då tänkte jag att om det här barnet inte har kontakt med hästar... då förstår jag ingenting. Det var så vackert, berättar Märtha Louise.

Foto: TT

Annons