Märtha Louises ärliga ord efter fövandlingen: Det kändes meningslöst

Märtha Louises ärliga ord efter fövandlingen: Det kändes meningslöst

Hans Shimoda/TT
Märtha Louise har kommit på ett knep för att hantera denna svåra tid.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise är inte den enda som behövt anpassa livet efter corona, men ibland kan det vara tröstande att se att även en prinsessa är precis som vi och kan behöva muntras upp.

På Instagram delar hon med sig av sitt senaste knep, nämligen att gå till nagelsalongen för en manikyr och en pedikyr. Självklart var besöket coronasäkrat, vilket hon även skriver om i sitt inägg på appen.

– Ibland är det i de små sakerna som förändring sker. Jag har inte tänkt så mycket på att fixa naglarna eller ta ett fotbad, men när jag inte gjort det på över ett år, eftersom det kändes meningslöst med allt som har hänt, var det som i HIMMELEN att få bli bortskämd och få vackra händer och fötter, skriver hon på sin Instagram.

På bilden visar hon upp sin hand där man kan se hennes nya tjusiga naglar, samt hur hon låter fötterna vila i ett varmt fotbad, väldigt avslappnande!

– Det kan tyckas ytligt för många men för mig innebär det lycka vare gång jag ser mina nya, fantastiska naglar. Som att det har en ny mening. Det får mig att känna mig nöjd och glittrig, det gör mina dagar lite bättre och det ger mig det där lilla extra självförtroendet, skriver Märtha Louise.

– Någon mer som känner att världen blir lite bättre med en mai/pedi? avslutar hon.

Klart man ska unna sig lite lyx i vardagen trots att det är pandemi, så länge det går att följa restriktionerna så klart!

LÄS MER: Ari Behns kamp sista dagarna i livet: "Det gör ont"

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa