Märtha Louises beslut med Durek – kan göra Harald rasande

kung harald prinsessan märtha louise shaman durek

Prinsessan Märtha Louise har aldrig känt sig helt hemma i rollen som prinsessa. Nu får hon en egen tv-serie där hon får visa vem hon egentligen är.

De senaste åren har intresset för realityserier skjutit i höjden, och tv-tittare världen över kan följa kända familjer så som The Kardashians i USA eller familjen Wahlgren hemma i Sverige. Nu kommer för första gången en kunglig sådan, då prinsessan Märtha Louise får ett eget program på norska TV2.

Serien kommer följa prinsessan och hennes familj i deras vardag och inspelningarna har redan startat, skriver TV2 i ett pressmeddelande. De skriver att prinsessan vill visa hur livet egentligen är, men det är oklart hur mycket av övriga kungafamiljen som kommer exponeras.

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise utanför Holmenkollens kapell i julas.

Andreas Fadum / TT

– Det har varit viktigt för mig att det inte är ett tv-projekt som jagar sensationer. Jag kan öppna mig framför kameran, men jag vill samtidigt att det ska vara ärligt och inte bidrar till spekulationer om mig och mitt liv, säger Märtha Louise i pressmeddelandet.

Det senaste året har varit tufft för hela familjen, säger Märtha Louise, och det kommer visa sig i serien.

– Det viktigaste jag har att göra är att finnas där för mina döttrar. Vi är en familj i sorg, och dessutom har vi blivit väldigt isolerade, som de flesta andra i Norge. Därför har vi precis börjat med inspelningen, säger hon.

prinsessan Märtha Louise

Turnén kommer ge en unik inblick i prinsessans liv.

TT

Nyligen deltog Märtha Louise i sin pojkvän Shaman Dureks podcast Ancient Wisdom Today, och det blev ett långt och ärligt samtal om deras förhållande och både livet som kunglighet och vad det innebär att leva tillsammans med någon som är kunglig.