Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Märtha Louises chockbesked med skandalmannen – visar upp nya familjelyckan: "Tacksamma"

03 jul, 2024, 06:00 
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett
TT
Prinsessan Märtha Louise har ett nytt tillskott till familjen att visa upp!
Annons

Den 31 augusti ska prinsessan Märtha Louise och den skandalomsusade Shaman Durek äntligen gifta sig.

Få kärleksrelationer inom de nordiska hoven har blivit så omskrivna. Durek är en färgstark figur, minst sagt, för att inte tala om prinsessan själv.

Men bröllopet är inte det enda som sysselsätter paret just nu. De har en underbar familjenyhet att bjuda på, och det är på Märtha Louises Instagram-konto vi hittar den.

Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman DurekBrand logo
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman Durek

Märtha Louise visar nya familjelyckan

"Vi är så hedrade och tacksamma att dela vårt monogram med er. Det är inget officiellt monogram, eftersom jag inte längre representerar kungafamiljen vid officiella tillställningar. Det här monogrammet är helt enkelt en underbar symbol som bär på mycket symbolik för hur jag och Durek omfamnar vår kärlek", skriver Märtha Louise.

Annons

Monogrammet är minst sakt stiligt, men det är mer än bara estetik inblandat. Det består av hieroglyfer, vilket har en inbyggd betydelse för Märtha Louise och Durek. De är nämligen övertygade om att de levt ihop i ett tidigare liv – i gamla Egypten!

Monogrammet rymmer flera figurer som har en speciell innebörd för paret. En uggla, hästar, ett hjärta, en diamant och en evighetssymbol.

"Den representerar vår eviga kärlek", skriver Märtha Louise.

"Hästar har varit ett viktigt djur i båda våra era liv. Vi vill hedra deras känslighet, deras styrka och deras majestätiska krafter."

Märtha Louise: "Vi är väldigt tacksamma"

Diamanten ska enligt Märtha Louise "symbolisera portalen mellan de fysiska och metafysiska rikena".

Monogrammet får många fina tillrop i kommentarsfältet, där folk menar att designen är en perfekt kombination av Märtha Louise och Durek.

"Det här monogrammet talar verkligen till våra kärnvärderingar, representerar oss och vår kärlek, och vi är väldigt tacksamma och hedrade att det är så vi får visa upp vårt band för världen", skriver Märtha Louise.

Annons