Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louises dotter Leahs tuffa kamp – går inte undvika: ”Tungt”

30 aug, 2023, 13:30 

Snart är allt förändrat för Leah Isadora Behn.

Annons

Leah Isadora Behn är blott 18 år gammal, men har redan hunnit skapa sig ett namn ute i den vida världen. Hon har dykt upp i den norska motsvarigheten av ”Svenska powerkvinnor” och gjort kometkarriär som influencer.

Johan T Lindwall: ”Märtha Louise har tvingats bort”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Märtha Louise har tvingats bort”

Med tiden har hon skaffat sig en stor följarskara på sociala medier och två år i rad vunnit pris på den norska Vixen-galan, där landets internetkändisar samlas och uppmärksammas.

– Det folk säger betyder egentligen ingenting så länge man gör det man själv vill. Det känner jag att jag gör, så då känner jag mig trygg i det, har Leah sagt om livet i rampljuset.

Leah Isadora Behn och Märtha Louise
Märtha Louise och Leah Isadora Behn på Vixen-galan 2022.

Leah Isadora Behn om tuffa kampen

Leah är redan medveten om hur det är att leva ett intensivt yrkesliv. Samtidigt har hon precis börjat sista året på gymnasiet och måste planera för både studier och jobb.

Annons

– Det är lite tungt, jag ska inte ljuga, säger Leah Isadora Behn till norska Dagbladet och fortsätter:

– Det har varit en tuff start med tanke på att samtidigt som sommaren slutar så börjar även andra jobbsaker och skola. Det har varit lite jobbigt, men det går bra, säger hon.

Leah Isadorna Behn
Leah Isadora Behn går sista året på gymnasiet.

Leah om sista läsåret

Trots alla åtagande försöker Leah njuta av sista året på gymnasiet. Trots att det kräver lite extra energi, tycker Leah inte heller det är speciellt svårt att kombinera jobb och studier.

Det går riktigt bra och känns väldigt normalt. Men skoldagarna är väldigt långa så det är lite tungt, men det går bra. Jag njuter, säger Leah Behn och berättare att hon inte vet vad som kommer hända efter studierna:

Annons

– Jag måste ta mig igenom läsåret först och fokusera på mig själv.

Foto: TT

Annons