Märtha Louises dotter Maud, 20, har rakat skallen – här chockar hon alla

23 maj, 2023, 06:30 

Maud Angelica Behns utseendeförändring chockar!

Annons
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

Prinsessan Märtha Louise förstfödda, och det norska kungaparets första barnbarn Maud Angelica Behn har fattat ett stort beslut – hon har kapat lockarna!

Nu visar hon upp den nya looken, och resultatet väcker starka reaktioner, bland annat från hennes syster Leah Isadora.

Maud Angelica Behns utseendeförändring – har rakat av sig håret

Recept.se Nyhetsbrev

Det är på plattformen TikTok som Maud visar upp sitt modiga beslut. Hon har filmat sig själv inför den stora dagen, en månad bak i tiden. I videon, som avslutas med att hon snaggar sig omgiven av sina vänner, berättar hon också anledningen bakom beslutet.

Maud har nämligen valt att klippa sig för att donera sitt hår – så fint gjort! Och resultatet blev hur coolt som helst, det verkar även Maud tycka. Hon ser tagen och sprudlande glad ut när hon känner på sitt huvud, som nu saknar hår.

Maud Angelica Behn visar upp sitt snaggade hår

"Jag är 20 år nu och livet har aldrig känts bättre" avslutar hon klippet, och i kommentarsfältet rasslar reaktionerna in.

Annons

"Du är en förebild verkligen värd att se upp till" hyllar en följare, och systern Leah jublar hon med och skriver kort och gott "JA".

Se klippet nedan!

Maud Angelica Behns barnbok efter Ari Behns död

Maud Angelica har trots sin ringa ålder redan varit med om en stor tragedi. Hon var bara 16 år gammal när hennes far Ari Behn avslutade sitt liv, och Maud höll ett känslosamt tal på hans begravning inför hela världen.

Efter hennes tal fick hon som 17-åring priset Årets modigaste kvinna i Norge, efter talet som hon höll bara elva dagar efter hans bortgång.

Maud Behn har sedan dess engagerat sig mycket för att förebygga självmord. Hon har varit en del av vårdföretaget Helse Vests kampanj om självmordstankar, och har själv skrivit en barnbok om psykisk ohälsa.

I boken Trådar av tårar, som är en dikt på 50 sidor, är budskapet att våga prata om jobbiga saker och hur viktigt det är att prata.

Foto: TT

Annons