Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louises dotter visar upp sitt liv - så lever hon egentligen

17 nov, 2019, 15:00 
AvMalin Ny
Emma Tallulah Behn.
Emma Tallulah Behn, prinsessan Märtha Louise och Ari Behns dotter, fyllde 11 år i år - så här lever hon egentligen!
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 46?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 46?

Det har hunnit gå 11 år sedan prinsessan Märtha Louises och Ari Behns yngsta dotter, Emma Tallulah Behn, föddes i Lommedolen utanför Oslo. Och trots att hon tillhör den norska kungafamiljen tycks hon leva ett ganska “normalt” liv – som vanliga 11-åringar. I alla fall enligt hennes Instagram-konto där hon ofta lägger upp uppdateringar från sin vardag. Bland annat delar Emma ofta med sig av bilder från vad som verkar vara ett av hennes största intressen – ridning.

Att Emma har ett brinnande hästintresse är inte särskilt förvånande då samtliga Märtha Louises döttrar – Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn och Emma Tallulah – är eller har varit aktiva inom ridning. Även Märtha Louise har själv ridit sedan hon var 8 år gammal, och var även aktiv inom det norska landslaget mellan 1997 och 2000. Sedan en till tillbaka driver den norska prinsessan även Hest360, som är till för att arrangera tävlingar inom ridsport.

Emma delar med sig av uppdateringar från badsemestrar på sitt Instagram-konto, men att hon är en duktig ryttare och har en förkärlek till hästar går inte att ta miste på!

https://www.instagram.com/p/B4rrzS4hrxc/

https://www.instagram.com/p/BzFhmqZIdKE/

Läs mer: 

Annons