Märtha Louises döttrar lämnade huset – så fort Durek dök upp!

Märtha Louises döttrar lämnade huset – så fort Durek dök upp!

Prinsessan Märtha Louise fattade ett oväntat beslut när kärleken Durek Verrett kom på besök. Hennes tre döttrar fick helt sonika lämna huset.

Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett skapar både reaktioner och rubriker med sin kärlekshistoria. Inte minst sedan deras senaste upptåg.

Mitt under coronakaoset tog sig Durek nämligen över Atlanten, bara för att kunna kompensera för all tid tillsammans som han och Märtha Louise gått miste om under karantänen.

– Det här mötet är något som Märtha Louise verkligen sett fram emot. Tiden utan Durek har varit väldigt tung, så återföreningen kommer att bli ett stort lyft för dem båda. Men hur Durek, i hemlighet och under radarn, har kunnat ta sig hem till Lommedalen är lite av ett mysterium, har en källa med insyn sagt till Se og hör.

Märtha Louise – döttrarna lämnade hemmet när Durek kom

Shaman Durek Verrett prinsessan Märtha Louise Emma Behn Leah Behn

Durek står väldigt nära sina “bonusbarn”.

Faktum är att hela omgivningen har fått anpassa sig för Dureks ankomst. Se og hör har avslöjat en ganska anmärkningsvärd detalj kring förberedelserna, som säkert kommer att få en del ögonbryn att höja sig i vårt grannland.

Märtha Louises döttrar Emma, Maud och Leah fick nämligen packa väskorna och lämna mammas hus i Lommedalen, för att ge plats åt schamanen. Enligt Se og hör beror detta på att Durek sattes i karantän, och att Märtha Louise inte ville att döttrar skulle behöva sitta i den med honom. Då skulle de missa flera dagars skolgång och sociala aktiviteter.

 

LÄS OCKSÅ: Dureks agerande med Märtha Louise väcker reaktioner: ”En chock”

Var bor de nu?

Emma, Maud och Leah har fått bo hos vänner till Märtha Louise. Se og hör har inte luskat ut vilka, men de misstänker att kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit låtit syskontrion bo hos sina kusiner.

Se og hör skriver vidare att Durek hållit benhårt på karantänen under sin vistelse i Norge. Han har inte rört sig utanför huset sedan han dök upp – allt för att blidka Märtha Louise.

 

LÄS OCKSÅ: Durek avslöjad av nya bilden – därför är kungen arg