Märtha Louises fullspäckade höst

Märtha Louises fullspäckade höst

Prinsessan Märtha Louise har en spännande höst framför sig. Hon fortsätter att utveckla sina andliga/ockulta änglaintressen men klämmer även in en debut som programledare.

Den norska prinsessan Märtha Louise, 38, har en späckad höst att se fram emot, med både programledarskap och andliga föredrag på menyn.

På mässa med svärmor

Prinsessan Märtha Louise ska i november medverka på Alternativmässan i norska Lilleström. Hon kommer att hålla ett föredrag som även innehåller lite meditationsövningar. Hennes föredrag heter “Lyssna till hjärtat” och på Alternativmässans hemsida står det att läsa följande presentation: “Vi människor mister kontakten med oss själva av olika orsaker. Detta gör också att vi mister den naturliga kontakten med allt runt omkring oss såsom naturen och vår skyddsängel. Det första steget för att återuppta denna kontakt, är att öppna upp för ett ärligt möte med dig själv och ditt eget hjärta. I detta föredrag får du en smakbit av att lyssna till ditt eget hjärta genom enkla meditationer.”

På Alternativmässan kommer för övrigt även prinsessans svärmor, Marianne Solberg Behn, att medverka.

Smugglades in på föredrag

Kanske fick prinsessan inspiration till sitt föredrag för några veckor sen när författaren och den andlige kommunikatören Neale Donald Walsch höll föredrag i Oslo. Där dök Märtha Louise upp som hemlig gäst – prinsessans änglaskola och ockulta intressen är ju ett omstritt ämne i Norge så därför valde man att smuggla in henne. Hon kom dit i sällskap med sin änglaskola-kollega Elisabeth Samnöy och gick in genom en sidoingång för att inte väcka uppmärksamhet.

Walsch är känd som “mannen som kommunicerar med Gud och den andliga världen på ett högre plan”. Men till skillnad från Walsch så fokuserar ju Märtha Louise på den roll som änglarna spelar i människors liv.

Prinsessan Märtha Louise gör även sin debut som tv-progamledare denna höst. I november blir hon nämligen programledare för tv-sändningarna av Oslo Horse Show. Fullspäckat schema, alltså.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: All Over Press