Märtha Louises ilska mot exets kärlekslögner

Märtha Louise och Shaman Durek.

Prinsessan Märtha Louise har tigit om Shaman Dureks ex-pojkvän Hank Greenberg i mer än ett år – men nu går hon till attack.

I natt dök det plötsligt upp på prinsessan Märtha Louises officiella kungliga instagramkonto: Ett långt och mycket känslomässigt inlägg kring hennes relation med Shaman Durek. Och för första gången kommenterar prinsessan Märtha Louise själv sin pojkväns åtta år långa förhållande med massören Hank Greenberg, 49.

Men hon börjar med den offentliga bilden av sin kärlek till Shaman Durek:

– Det antas att Durek inte är en bra person som faktiskt älskar mig. Utan att han har manipulerat mig till att älska honom, och att han fortsätter att manipulera mig i vårt förhållande. Och att han skulle utnyttja mig ekonomiskt.

shaman dureks nya bok stoppas i sverige

Märtha går ut till Dureks försvar.

– Medierna beskriver honom som en lögnare och som ett hot mot min familj. Och de låter hans ex berätta sina historier utan att kontrollera fakta, eftersom det stämmer med den bild som de redan har av Durek. DET ÄR RASISM!

Durek Verretts ex, det är den amerikanske massören Hank Greenberg, 49. De två levde i ett åtta år långt förhållande, som tog slut fyra år innan Durek inledde sitt förhållande med prinsessan Märtha Louise.

Tre dagar efter att relationen blev känd försökte Shaman Durek få sin ex-sambo Hank att mot betalning skriva under ett tystnadsavtal, som för all framtid skulle hindra honom att säga något om deras åtta år tillsammans.

Men Hank Greenberg vägrade, med orden:

– Mitt liv är inte till salu.

Märtha Louise, Durek

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek.

Och att ämnet är infekterat visade det faktum att Shaman Durek, 45, lämnade en intervju med norska tidningen VG med orden:

– Jag pratar inte om Hank Greenberg, som är mitt ex.

– Det här är falsk information från en ex-partner till mig som försöker angripa Märtha Louise och mig.

Norska tidningen VG uppger sig dock ha tagit del av dokumentet.

Foto: TT.