Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Märtha Louises ilska mot norska folket efter Aris död – sätter ner foten

Ari Behn och prinsessan Märtha Louise

Den 25 december 2019 tog Ari Behn sitt eget liv. Nu berättar Aris ex-fru, prinsessan Märtha Louise, om ilskan hon kan känna mot det norska folket.

Hör hela Ari Behns dotters gripande farväl
Slå på ljud

För Märtha Louise blir tiden kring jul aldrig densamma. För lite mer än ett år sedan tog hennes ex-make Ari Behn självmord.

LÄS MER: Ari Behns kamp sista dagarna i livet – dygnet som förändrade allt

Efter självmordet har Märtha Louise ofta pratat om Ari med värme. Bland annat har hon sagt att Ari aldrig förstod hur älskad han var.

Nu berättar Märtha Louise mer om sin känsla av att Ari aldrig förstod sitt eget värde. Hon kritiserar även norrmän för att vara dåliga på att lyfta andra personer.

Märtha Louises sorg – Ari Behn fick aldrig veta

Det är i Relasjonspodden som Märtha Louise pratar om den svåra tiden efter Aris självmord.

Där säger prinsessan att hon känt ett stort stöd från det norska folket. Samtidigt är hon kritisk mot ett drag hon tycker sig se hos norrmän.

När Ari levde kritiserades han, när han dött hyllas han, går resonemanget i podcasten.

– Jag tycker att det är väldigt trist att vi inte klarar av att se den större bilden medan människor lever, det tycker jag är väldigt trist, säger Märtha Louise.

Hon utvecklar lite senare i podcasten:

– Det är väldigt trist att han inte fick uppleva det. För han skulle behövt höra det, att folk tyckte att han var fantastisk, för det var han.

LÄS MER: Märtha Louise öppnar upp sig om sitt dåliga mående

Maud Angelica Behns fina ord om sin pappa

Märtha Louise och Ari Behn var gifta mellan 2002 och 2017. Under deras 15 år tillsammans fick de döttrarna Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn och Emma Tallulah Behn.

Barnen minns sin pappa med värme.

– Du sa att jag var en glittrande diamant. Du fick oss att känna att vi kunde bli vilka vi vill. Tack till dig. Vi hoppas att du vet hur mycket vi älskar dig, sa Maud i sitt tal på pappans begravning i Oslo Domkyrka.