Märtha Louises intima ord om Shaman Durek – inför alla

prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise och hennes darling Durek väcker uppmärksamhet med sina ömma samtal – medan hela världen ser på.

 

Prinsessa Märtha Louise och hennes pojkvän Shaman Durek fortsätter att väcka uppmärksamhet med sina kärleks-konversationer på sociala medier.

I förra veckan var det prinsessan Märtha Louise som fick alla att tappa hakan med sitt känsloladdade utspel om parets relation, där hon bland gav en isande bild av hur omvärlden uppfattar deras förhållande.

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän, schamenen Durek Verrett.

Och nu är det Shaman Dureks tur. Han riktar sig förstås till hela världen, han också, men när Märtha Louise ramlar in i kommentarsfältet på hans Instagramkonto blir tonen snabbt mycket privat:

– Om du inte kan se med kärlekens ögon, så kan du inte se alls, skriver Durek Verrett och fortsätter:

– Men ser du med kärlekens ögon så kommer du att se sanningen, och se igenom de roller som vi har blivit uppmanade att spela.

Prinsessan Märtha Louise skriver blixtsnabbt:

– Jag älskar att du har förstått. Det är därför jag är så förälskad i dig. Så fantastiskt min kärlek. Du får hela mig. Yes!

Och Shaman Durek jublar tillbaka:

– Så sant, älskling. Älskar dig för att du säger sanningen!

Märtha Louises förhållande med Durek Verrett

Märtha Louise och schamanen.

Det känns lite som att hamna mitt i deras privata samtal: fascinerande men väldigt privat. Men så är ju prinsessan Märtha Louise inte riktigt någon vanlig prinsessa, utan en kunglig rebell som ständigt utmanar.

Foto: Instagram, TT.