Märtha Louises liv utan Durek – flyr utomlands med barnen

Efter en lång tid isär från pojkvännen Durek Verett bestämde sig prinsessan Märtha Louise för att åka till varmare breddgrader – innan den planerade flytten.

Slå på ljud

Det är inte ofta prinsessan Märtha Louise får möjligheten att resa bort ensam med sina döttrar Maud Angelica, 18, Leah Isadora, 16, och Emma Tallulah, 12. Men nyligen landade de i Portugal för att se den yngsta i familjen tävla i EM-hoppning i ridsport för unga.

Väl där passade familjen på att ta några välförtjänta semesterdagar, men Märtha Louises pojkvän Durek Verrett syntes inte till...

Norska prinsessfamiljen i Portugal – utan Durek

Enligt norska tidningen Se och hör (Se og Hør) ska Märtha Louise ha publicerat bilder på Instagram från lyxresan. Bilderna visar hur hon och döttrarna njuter till fullo på kritvita stränder i den stekheta solen. Familjen ska även ha fått sällskap av Dureks goda vänner Luis Gomes och Ricardo de Vilhena. Många undrar därför varför Durek lyste med sin frånvaro.

Märtha Louises pojkvän Durek Verett kvar i USA

Schamanen Durek bor i Los Angeles, och det har nu gått hela åtta månader sedan han fick hålla om sin flickvän. Senast han träffade Märtha Louise var när han var i Norge över jul och nyår. Men i januari var han tvungen att bege sig tillbaka till USA, och där har han blivit kvar sedan dess.

Det är pandemin som sätter käppar i hjulet för paret. USA:s strikta reglar för in- och utresor hindrar Durek från att ta sig någonstans och därför hade han inte möjlighet att göra de norska kungligheterna sällskap i Portugal.

Märtha Louises flyttplaner till Los Angeles

Att distansförhållandet tär på prinsessan Märtha Louise är tydligt – bara några månader efter att Durek återvände till sitt hem i Beverly Hills berättade hon om sina flyttplaner till USA.

– Just nu är det Covid och svårt att planera, men vi planerar att flytta med tiden. Barnen kommer självklart med, sa hon till den norska tidningen Verdens Gang i början av april.

Men barnen har trots allt sitt liv och sina framtidsplaner i Norge, så valet lär bli tufft för prinsessfamiljen.

Foto: TT

LÄS MER: Märtha Louises och Dureks fruktansvärda sorg – gick inte att rädda: "Sa som det var"

LÄS MER: Chockbilden visar: Charlenes nya look – efter alla rykten

LÄS MER: Så blir prins Julians stora dag – allt om dopet!