Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louises nakenförbud – efter Dureks miss

21 jan, 2020, 07:00 
Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.
Märtha Louise och hennes pojkvän Durek är ett av Norges mest påpassade par. Nu erkänner Durek att han har stått för några dråpliga misstag i samband med den nya uppmärksamheten.
Annons

Har du koll på snackisarna från vecka 3?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 3?

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Då var Shaman Durek redan en etablerad guru i Hollywood – rådgivare till kändisar som Gwyneth Paltrow och Renée Zellweger.

Men ändå kunde hans kändisskap inte förbereda honom på uppmärksamheten som sköljde över honom när Märtha Louise kom in i hans liv.

shaman dureks nya bok stoppas i sverige

Durek om Märtha Louise

Märtha Louise och Durek gick ut med sitt förhållande i maj. Foto: TT

I podcasten “The Life Stylist Podcast” berättar Durek om hur han överväldigades av pressuppbådet när han dök upp i Norge för första gången.

– De stod i en cirkel omkring mig, jag trodde att jag skulle snubbla över mitt bagage. Jag försökte hålla mig lugn och säga något snällt och artigt till dem, säger Durek.

Annons

Tog av sig kläderna

Då gick det betydligt värre när Durek och Märtha Louise var på semester i Turkiet. Resan slutade i en ofrivillig nakenchock från shamanens sida.

– Jag ser en fotograf i en buske och en kamera som blixtrar. Jag gick tillbaka till villan och min flickvän drog ner rullgardinerna. Så sa hon till mig: “Du kan inte ta av dina kläder framför fönstret igen. De kan se sig, de kan se genom fönstret. Du måste lära dig”, säger Durek.

Nu har Durek haft åtskilliga månader på sig att vänja sig vid pressen. Han tycker själv att han har gjort framsteg.

– Jag har förstått att mitt liv kommer att bli så här. Jag har fått anpassa mig. Jag har lärt mig att hantera trollen. Jag får en massa meddelanden och det är folk som skriver en massa elaka saker till mig, säger han.

Annons