Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louises nya vän – superkända filmstjärnan

16 jul, 2019, 13:00 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Märtha Louise verkar ha fått en ny vän i den kända filmstjärnan Gwyneth Paltrow, de bägge kvinnorna bondar nu på Instagram.
Annons

På prinsessan Märtha Louise Instagramkonto ser vi en bild på henne och en av Hollywoods mest kända filmstjärnor, Gwyneth Paltrow.

Den norska prinsessan befinner sig just nu i USA och närmare bestämt i The Hamptons, den lyxiga badorten utanför New York där de rika och berömda njuter av sol och bad.

Vi ser dem alla tre tillsammans

På två nya bilder ser vi först prinsessan Märtha Louise som kramar om Gwyneth, sedan på en annan bild är prinsessan Märtha Louise omtalade pojkvän Shaman Durek och med.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Märtha Louise och Schaman Durek Verrett

Det var säkert också Durek som presenterade de bägge kvinnorna för varandra, Gwyneth är tydligen en gammal god vän till den amerikanske shamanen. Hon förekommer i alla fall ofta på hans Instagramsida.

Vi antar att de har någon typ av badkläder på sig och har precis badat i poolen eller kanske i havet, för de ser ut att vara lite våta i håret.

Märtha Louise Gwyneth Paltrow

Träffa stjärnan var en gåva

Prinsessans text till bilden på Instagram lyder:

“Att träffa underbara människor som låter oss växa är en sådan livsgåva, tycker ni inte det? Att få träffa Gwyneth Paltrow var just en sådan gåva. Din klokhet, styrka och klara vision tillsammans med din mjuka person som du kombinerar med en stor dos humor, du är så inspirerande.”

Bara för en tid sedan blev prinsessan Märtha Louise tvingad att resa hem till Norge eftersom en nära vän till henne hastigt avlidit i cancer, ridläraren Esben Johannessen. Som vi tidigare berättat här på sajten tog hon också med sig sina och exmaken Ari Behns tre döttrar till begravningen.

Märtha Louise ser fram emot att träffa Gwyneth igen

Prinsessan Märtha Louise fortsätter sedan att prisa filmstjärnan och avslutar med en fråga till oss läsare:

– Tack för att du är den då är och för att ha tagit emot oss med öppna armar. Ser så fram emot vårt nästa möte. Vem inspirerar dig att växa?

 

Här kan ni se en film från Shaman Dureks konto, med prinsessan i New York.

 

Foto TT och Instagram/Prinsessan Märtha Louise

Annons