Märtha Louises och Dureks fruktansvärda sorg – gick inte att rädda: "Sa som det var"

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är i sorg.

Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett har många gemensamma vänner. Flera av dem kommer från Dureks yrkesliv som schaman och andlig rådgivare åt Hollywoods grädda.

Märtha Louise och Durek i sorg

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Nu har Märtha Louise och Durek drabbats av en plötslig, obegriplig sorg. Deras nära vän Katie Griggs, som gick under namnet Guru Jagat, har avlidit.

Katie drabbades av en hjärtattack efter en rutinoperation i sin fotled. Hon skrev själv på sociala medier för tre dagar sedan att hon trodde på bättring, men läget förvärrades och hennes liv gick inte att rädda. Att både Durek och Märtha Louise är förkrossade kan man se på avskedet som den förstnämnda författat och publicerat på Instagram.

"Vila i frid till min älskade syster, som var min danspartner, min andliga syster som sa som det var, som fick mig att skratta, som trodde på mig från början. Som tittade mig i ögonen och såg mitt riktiga jag. Som alltid tröstade mig när saker och ting gick illa i mitt liv. En god vän till min flickvän och min familj. Vi kommer att sakna dig, dancing queen. Vi ses på dansgolvet i himlen, vackra syster, när det är dags för mig. Tills dess kommer jag att stå pall mot alla hot och du kommer att vara min vakande ängel", skriver Durek.

Märtha Louise reagerar

Märtha Louise har lämnat ett kärleksfullt "Vila i frid" i Dureks kommentarsfält.

Katies yogainstitut har tagit farväl på sin hemsida.

"Guru Jagat lämnade sin kropp på söndagen, 1 augusti, i Los Angeles. Hon var omgiven av sin familj och sin andlige lärare. Vi är förändrade i grunden på grund av arvet hon lämnar efter sig", skriver institutet.

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"

LÄS MER: Läkarns besked om sjukdomen – så sjuk är Mette-Marit