Märtha Louises ord efter dotterns besked – nu kan allt komma fram

Märtha Louises ord efter dotterns besked – nu kan allt komma fram

Prinsessan Märtha Louises dotter Leah Isadora Behn tar nu ett stort kliv i karriären.

Har du koll på norska tronföljden?
0:41

Efter reklamen: Har du koll på norska tronföljden?

(0:41)

Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise, 51, har fyra döttrar tillsammans med exmaken Ari Behn, som inte finns med oss längre.

Döttrarna Maud Angelica Behn, 19, Leah Isadora Behn, 17, och Emma Tallulah Behn, 14, levde länge ett liv utanför offentligheten, då föräldrarna valde att flytta till London med dem som små.

Men att döttrarna är en del av den norska kungafamiljen är ingen hemlighet. De är ju trots allt barnbarn till kung Harald V och drottning Sonja av Norge.

Leah, Emma och Maud var med och firade kusinen Ingrid Alexandra på Oslo slott tidigare i år.

Foto: Lise Åserud/TT

Leah Isadora Behns stora framgång – trots sin unga ålder

Den mellersta dottern, Leah Isadora, har trots sin unga ålder redan skapat sig en stor följarskara i sociala medier – där hon fokuserar på smink och mode.

På Instagram har 17-åringen över 90 tusen följare och på den populära appen TikTok har hon hela 270 tusen följare.

Tidigare i år gjorde Leah en video på TikTok där hon berättade saker om sig själv. Då tog hon bland annat upp sorgen efter sin pappas död.

"Min pappa dog när jag var 14, vilket har varit väldigt jobbigt. Jag pratar inte så ofta om det eftersom jag gillar att hålla mina känslor för mig själv", säger hon i klippet som har över 3 miljoner visningar.

Prinsessan Märtha Louises dotter aktuell i ny realityserie

Nu tar 17-åriga Leah ett nytt steg i karriären. Hon kommer nämligen vara en av kvinnorna som medverkar i den nya realityserien Norska Powerkvinnor på Viaplay.

I serien, som har premiär den 18 oktober, kommer tittarna få följa Leahs liv som modell, student och influencer. Kanske kommer vi även få se Märtha Louise i programmet, eftersom att Leah fortfarande bor hemma med familjen.

Märtha Louise skriver i en kommentar på Leahs Instagram att hon är otroligt stolt över dottern för detta nya spännande projekt.

"Så stolt över allt du åstadkommer älskling", skriver hon.