Märtha Louises panikdrag efter Dureks utbrott – har anlitat advokat!

Märtha Louise är indragen i en rättssak!

Prinsessan Märtha Louise har återigen blivit indragen i en skandal på grund av sin pojkvän Durek Verrett.Nu kan det bli tal om en rättegång.

Prinsessan Märtha Louise kan inte ha blivit glad när hon öppnade norska Se og hör i mars. Där fick hon se att Hank Greenberg trätt fram för att berätta om sin turbulenta relation med Durek Verrett. Hank och Durek var tillsammans mellan 2007 och 2015 – och enligt den förstnämnde fick kärleken ett våldsamt slut.

Durek pekas ut av sitt ex Hank Greenberg

Märtha Louise är indragen i en rättssak!

Märtha Louise är indragen i en rättssak!

I intervjun säger Hank att deras bråk blev så hetsiga att polisen fick gripa in i januari 2015.

– Durek attackerade mig. Han tog strypgrepp på mig och kastade mig genom rummet. Jag blev chockad. I efterhand har jag tänkt på att jag kunde ha blivit mycket värre skadad. Han är trots allt dubbelt så stor som mig, sa Hank i intervjun.

Se og hör kunde också redovisa att det mycket riktigt finns en polisrapport hos Kalifornien-polisen där händelsen var omnämnd.

Men Durek känner sig ändå orättvist svartmålad. Enligt Se og hör har han och Märtha Louise anlitat ett stjärnadvokat, Richard Gora, för att meddela Hank att hans frispråkighet kan få rättsliga följder. Nu ska Hank ha fått höra att han riskerar att bli stämd på miljonbelopp om han fortsätter sprida “falska anklagelser”. Se og hör skriver att det här troligen är första gången i norsk historia som en kunglighet är med och författar den här typen av brev till en privatperson.

“Märtha Louise borde få samma varning”

I intervjun med Se og hör vände sig Hank vid ett tillfälle direkt till Märtha Louise.

– Dureks förre partner försökte varna mig när vi blev tillsammans. Jag önskar att jag hade lyssnat på henne. Nu känner jag att Märtha Louise borde få samma varning, sa Hank.

– Jag vill varna henne och andra för Durek, han är inte mannen som han utger sig för att vara.