Märtha Louises privata avslöjande – detta visste vi inte!

Via Instagram har den norska prinsessan Märtha Louise avslöjat något roligt om sig själv och dessutom visar hon upp en ny bild.

Hon är verkligen härlig, den norska prinsessan Märtha Louise! Just nu verkar det som hon åter är hemma i Norge för att njuta av den norska sommaren. Bland ser vi henne ute en skön ridtur ute i skogen. Vi har annars, som ni kunnat läsa här på sajten, sett henne i USA där hon bland annat umgåtts med Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow som är en god vän med prinsessans nye pojkvän, den amerikanske Shaman Durek.

Vi har också sett fler bilder från Amerika på henne och Durek, både i New York och i den lyxiga semesterorten Hamptons. Men nu är hon tydligen tillbaka i Norden.

“Jag kör lastbil”

På Instagram har hon nu lagt upp några bilder på sig själv och en av dem är när hon sitter bakom ratten i ett större fordon. Förklaringen till bilden kommer sedan i texten:

– Lite fakta om mig själv som ni inte vet: Jag kör lastbil, skriver prinsessan Märtha Louise.

Märtha Louise

Hon fortsätter sedan att berätta mer om sina okända färdigheter:

– Jag vet att det kanske inte är typiskt prinsess-likt men i ärlighetens namn så finns det en hel del saker jag gör som folk kanske inte förväntar sig av mig. Men jag gör bara saker som jag själv gillar att syssla med.

För prinsessan ställer sig också frågan – vad är det en prinsessa ska göra och hur ska hon egentligen vara? Hon ger också en förklaring till varför hon tagit sitt lastbilskörkort.

En bild från när Märtha Louise var med och red på Oslo Horse Show 2017.

En bild från när Märtha Louise var med och red på Oslo Horse Show 2017.

– I nästan 40 år har jag arbetat med hästar. Då har det varit en naturlig del av det livet att också köra dem fram och tillbaka. Faktum är att jag älskar att köra min hästtransport. Speciellt när jag har mina barn med ombord, då känns det nästan som vi ska iväg på något äventyr tillsammans.

“Lägg inte ut ditt personnummer”

Sedan ställer hon frågan om vad läsarna har för hemliga färdigheter, vad dom gör som inte är direkt förväntat av dem.

Märtha Louise Durek

Som slutkläm skriver hon.

– PS. Lägg inte ut ditt personnummer på Instagram.

Förklaringen till den kommentaren kommer av att hon själv – naturligtvis av misstag – lade ut ett foto med beviset på att hon har rättigheten att köra tung trafik, med sitt personnummer helt synligt.

Efter någon timme hade prinsessan tagit bort just den bilden, av helt förklarliga skäl!

Se bilderna från prinsessans avslöjande:

Foto: TT och prinsessan Märtha Louises Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: