Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louise i sorg – tog med döttrarna på begravningen

11 jul, 2019, 13:00 
Agneta Nisbeth
Det blev en tung dag för den norska prinsessan men hon fick fint stöd av sina tre döttrar som följde med henne till begravningen.
Annons

Bara för några veckor sedan såg vi prinsessan Märtha Louise springa ett välgörenhetslopp på New Yorks gator tillsammans med pojkvännen Shaman Durek. Nu vet vi att den norska prinsessan är hemma i Oslo igen.

Begravning av sin käre ridlärare

Det är en otroligt tragisk händelse som fått henne att avbryta USA-resan. Hennes före detta ridlärare Esben Johannessen, född 1965, har gått bort och en begravning väntade.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Esben Johannessen begravdes i Østre Fredrikstad kyrka i början på juli och givetvis fanns prinsessan på plats. För Esben var inte bara prinsessan Märtha Louises ridlärare utan också en nära vän till henne.

Märtha Louise med döttrar

Så det kom inte som någon överraskning när den norska prinsessan Märtha Louise anlände till kyrkan för begravningen. Med sig hade hon sina tre döttrar, Maud Angelica Behn, Leah Isodora Behn och Emma Tallulah Behn. Märtha Louise höll också dagens enda tal i kyrkan, för att visa alla vem hennes älskade ridlärare var och föra hans minne vidare.

Märtha Louise med barnen

Shaman Durek stöttar Märtha Louise

Den norska tidningen Se og Hør skriver i sitt senaste nummer att prinsessan Märtha Louise har fått stort stöd av pojkvännen Shaman Durek i sin sorg, trots att han befinner sig i USA.

Annons

Vi antar att Shaman Durek kommer över till Norge lite senare i sommar, kanske kommer de då att besöka kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit ute på sin skärgårdsö där de nu befinner sig på semester.

Ari Behn

Tidigare om åren har Ari Behn dykt upp, frågan är väl om han har lust med det i år när hans forna hustru har skaffat sig en ny pojkvän. Apropå Ari så har dokumentärserien om honom snart premiär i svensk tv: “Ari og halve kongeriket”. Ari Behn sägs nu ha hamnat i bråk med norska TV3 som producerat serien, då han vill att de klipper bort delar av några avsnitt, annars vill han stoppa hela sändningen. Något som produktionsbolaget inte tänker gå med på.

 

Foto: TT

 

Annons