Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Jørgensen rasar mot bankrutt-rykten

01 feb, 2013, 10:10 
Annons

I Danmark påstås det att grevinnan Alexandras man ligger risigt till ekonomiskt och att han har fått finansiell hjälp av sin hustru för att inte gå i konkurs.

Annons

Martin Jørgensen rasar nu mot ryktena. Han är irriterad över att se sitt namn kopplas ihop med begrepp som konkurser, tvångs-förvaltning och usel likvidation.

Stämmer inte

– Nej, det stämmer inte att min fru ska rädda min ekonomi, menar Martin Jørgensen enligt Billed Bladet.

Granskning

Anledningen till skriverierna är den granskning som gjorts av en rad företag, som Jørgensen varit delägare i – Software Factory, tidigare Netinnovation och Office 2012, tidigare Röda Star Alliance.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 Konkursrykten

– Jag ska inte gå i konkurs! Jag har haft en mycket liten andel av de nämnda bolagen. Men jag sålde andelarna förra året i slutet av sommaren, när majoritetsägarna ville gå andra vägar. På den tiden fanns det inga problem med företagen, säger Martin Jørgensen.

Annons

Bankrutt

I samband med ryktet om att Martin Jørgensen är bankrutt, sägs det också att hans fru, grevinnan Alexandra, är inblandad eftersom hon har tagit lån med villan på Svanemøllevej som säkerhet. Rykten säger att hon tagit lånen för att hjälpa Martin Jørgensen ekonomiskt.

Tjänar egna pengar

– Jag kommer inte att förklara min frus privata ekonomi. Men ingenting är längre från sanningen. Jag tjänar mina egna pengar på mitt produktionsbolag, två plus, som bland annat gör reklam, säger Martin Jørgensen enligt Billed Bladet.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press

Annons