Mary bestämmer allt: Frederik får inte ha sina jultraditioner

Mary bestämmer allt: Frederik får inte ha sina jultraditioner
Annons

Mary-och-Frederik

Kronprins Frederik får inte längre haka på grabbgänget som håller traditionsenlig jullunch i Århus. Sedan kronprinsessan Mary kommit in i bilden så är det hon som bestämmer!

Kronprinsessan Mary förbjuder Frederik att närvara vid grabbgängets jullunch i Århus, en fest som luftar mycket grabbighet och där det skålas friskt. Det passar sig inte för en småbarnspappa, tycker Mary, som definitivt förbjuder Frederik att lämna familjen under juldagarna, skriver  danska Se og Hør.
Frederik är ju en festglad kille som inte spottar i glaset – och ju fler droppar som rinner ner i strupen ju mer social och öppenhjärtig blir han. Och det gillar inte Mary. Att kronprinsessan är svartsjuk  är väl känt, skriver Se og Hør, och påminner om den gång då Mary skällde ut kronprins Frederik på öppen gata i Skagen efter en fest då Frederik varit alltför intim med en av de kvinnliga gästerna.
“Jullunch-gänget” kanske är några grabbar som Frederik överhuvudtaget ska hålla sig borta ifrån? Flera av dem är inblandade i en knarkskandal och misstänks ha smugglat ectasy till Danmark.
Hur som helst. Frederik får se fram emot en lugn jul på Marselisborg, med Mary, lillprins Christian och  lillprinsessan Isabella. Först på Tredje Dag Jul träffar Frederuik med familj sina vänner då det hålls traditionell jakt hos vännerna Pernille och Bendt Tido Wedell på Frijsenborg.

Annons

Av Eva Österlind
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Mary bestämmer allt: Frederik får inte ha sina jultraditioner”

 1. Louise N skriver: 3 december, 2009

  Tycker inte att det är speciellt konstigt att Mary vill ha sin make o barnens pappa hemma på julafton – eller under julhelgen över huvudtaget! Julen är ju verkligen barnens o familjens högtid o jag tycker inte att det passar sig att försvinna iväg för att festa loss “med grabbarna”!

  Iofs behöver det kanske inte vara så dramatiskt som det verkar i artikeln, för jag skulle ju faktiskt kunna tro att Frederik själv faktiskt VILL vara hemma med familjen istället för att partajja… Vad tror ni?


 2. Gittan skriver: 3 december, 2009

  På tal om kungliga barn…Den här lille gutten fyller 4 år idag…Jag har inte hittat ett enda nytaget foto från dagen, så det får bli så här…

  GRATTIS lille SVERRE MAGNUS !…. 😀 😀

  http://www.kongehuset.no/c27229/seksjonstekst_person/vis.html?tid=27665


 3. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 3 december, 2009

  OK jag kan förstå Mary samtidigt kan de inte leva klistrade vid varandra hela tiden, de måste lufta ibland så att bägge parter kan andas egen luft så att säga, och det där med att de skall jaga har jag svårt för, skall de ta med barnen den här gången också kanske?

  Det är svårt att förstå hur de tänker i det där med jakt.

  Mvh Hesse


 4. hilde skriver: 3 december, 2009

  Gratulerer til prins Sverre Magnus.

  Hvorfor skriver ikke redaksjonen om han. Men det er vel mer interessant for svenskene å lese om Tiger Woods,Lets Dance og Melodifestivalen.


 5. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 3 december, 2009

  Grattis lillknodden på dagen

  suss og klem fra /Hesselena


 6. buttantan skriver: 5 december, 2009

  Mary verkar vara av rätta virket. Ungarna helt bedårande särskilt Isabella.
  Vilken litet troll!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar