Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mary och Frederik firade vietnamesiskt

16 maj, 2011, 13:45 
Agneta Nisbeth
Annons

Danska kronprinsparet, Frederik och Mary, firade sin bröllopsdag utan barnen. I lördags lämnade de slottet för att festa ute på stan i Köpehamn. På en mysig vietnamesisk restaurang skålade de för sina 7 år som man och hustru.

Igår kunde danska tidningen Ekstrabladet rapportera om hur Danmarks kronprinspar, Mary och Frederik, valde att fira sin 7-åriga bröllopsdag. Någon romantisk resa till Paris blev det inte, istället skaffade paret barnvakt till sina fyra småttingar och begav sig ut från palatset på Amalienborgs slott för att kalasa ute på Köpenhamns gator. I det trendiga kvarteret Vesterbro åt de en mysig middag på den vietnamesiska restaurangen LêLê nhà hàng.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Strax efter klockan sju på lördagen, själva bröllopsdagen, blev de skjutsade i bil till restaurangen. När de steg ut poserade de snabbt för fotografernas kameror, tackade för lyckönskningen som reportern gav dem, och skyndade in i lokalen för att avnjuta en måltid och lite kunglig romantik på tu man hand.

Foto: Stella Pictures

Annons