Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mary öppnade utställning och besökte sjukhus

20 mar, 2012, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mary har haft en aktiv vecka – i torsdags besökte hon ett sjukhus och i fredags öppnade hon en utställning.

Annons

Under torsdagen besökte kronprinsessan Mary Holbaek sjukhuset, då hon är beskyddare av danska Heart Foundation. Hon var då klädd i en svart polo, ni ser bilderna här nedan.

Pratade med läkare

Under besöket fick Mary en rundtur i sjukhusets hjärtavdelning där hon talade med läkare, sjuksköterskor och vissa patienter som för närvarande är i Holbaek sjukhus för hjärtkirurgi. Rundturen leddes av hjärtavdelningens seniorkonsult, Tage Lysbo Svendsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

50-års jubileum och galamiddag

I fredags öppnade Mary vandringsutställningen “Danida Circle Experience – a different International Exhibition” och på kvällen var på galamiddag med anledning av 50-årsdagen av the Danish International Development Agency (DANIDA) i Köpenhamn.

Annons

Av Eveline Eriksson
Foto: All Over press och Stella Pictures

Läs även:

Annons