Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marys intima kupp till maken Frederik – som vi inte skulle se

19 jun, 2023, 08:00 

Den danska kronprinsessan visar upp sin kärlek!

Annons

Förra veckan kantades Danmark av lite extra kunglig glans, det stod nämligen norskt statsbesök på agendan! Det blev givetvis många spännande samtal, eftersom en stor anledning till besöket var att stärka banden mellan länderna.

Under torsdagen var det galamiddag med extra allt – och då passade kronprinsessan Mary på att kärlekskuppa sin make Frederik.

Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!Brand logo
Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!

Så träffades kronprinsessan Mary och kronprins Frederik

Det danska kronprinsparets kärlekshistoria är som tagen ur en saga. Frederik var på besök i Sydney, eftersom det var där OS hölls år 2000.

Inte anade han, att han på en utekväll skulle stöta på sin framtida hustru – och Danmarks framtida drottning. För där satt hon, Mary Elizabeth Donaldson, och det slog gnistor. Enligt uppgifter som kommit först på senare tid, ska det ha varit frågan om en arrangerad middag, men Mary visste inte att det var en kronprins hon hade vid bordet.

Annons

– Jag var inte hemma förrän vid tre-, fyratiden på natten. Frederik satte mig i en taxi mot Porter Street och innan den körde i väg bad han om mitt telefonnummer. Han fick en liten godnattkyss på kinden, har Mary sagt.

Sedan gick det fort. Bara tre år senare efter det där mötet på puben, var förlovningen ett faktum.

Kronprinsessan Marys kärlekskupp till maken kronprins Frederik

Än idag spirar kärleken, och de äkta makarna har fyra barn ihop. De är ju dessutom kungliga kollegor, och när de är ute på jobb ihop går kemin inte att ta miste på.

Däremot är det ju kutym bland de flesta kungliga par att inte visa sin kärlek offentligt – särskilt inte under jobb. Istället får de nöja sig med kärleksfulla blickar eller en försiktig hand. Eller en diskret kärlekskupp.

Norska Se och Hör har nämligen snappat upp en detalj som är så diskret – att det inte kan ha varit meningen att vi ska se den. Runt sin hals, hade kronprinsessan under galamiddagen i Köpenhamn, ett litet F.

– Kronprinsessan Mary bar en liten, men exklusiv, kärleksförklaring till sin Frederik, säger tidningens kungaexpert Caroline Vagle.

Kronprinsessan Mary och kronprins Fredrik
Har du svårt att se halsbandet?
Kronprinsessan Marys halsband
Med en rejäl inzoomning blir det tydligare!

Foto: TT

Annons