Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Marys lyxchock! Oväntade prislappen på diskreta armbandet

Marys lyxchock! Oväntade prislappen på diskreta armbandet

Foto: TT

Det var en hisnande prislapp!

7 saker du inte visste om kronprinsessan Mary
0:47

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om kronprinsessan Mary

(0:47)

Slå på ljud

Kungligheterna vet hur man klär sig med stil, och det är inte sällan ett tillsynes diskret och smakfullt plagg eller smycke egentligen kostar skjortan.

Danmarks kronprinsessa Mary är ett riktigt modelejon, och hennes utstyrslar är säkerligen uttänkta in i minsta detalj. Se bara prislappen på hennes armband – det kan hon inte bara slängt på sig!

Överraskningen

På schemat förra veckan stod en riktigt somrig syssla för kronprinsessan Mary. Hon är sedan tio år tillbaka beskyddare av den årliga blomsterfestivalen i Odense i Danmark. Det är en vacker tillställning, där över 100 000 växter pryder staden i olika formationer och arrangemang.

Årets tema var "Den äventyrliga trädgården", och Mary öppnade festivalen med ett tal. Hon fick namnge en egen ros, och fick dessutom en överraskning! Eftersom hon beskyddat festivalen i tio år, fick hon tio blommor överlämnade.

Efter invigningen fick hon sig en rundtur, och fick njuta av de vackra installationerna.

Svindlande prislappen på armbandet

Självklart bar kronprinsessan en vacker vit klänning, med lila blomstermönster på! Allt annat vore ju nästan märkligt. Hon var strålande vacker, och matchade looken med ett par mörkbruna klackar och eleganta smycken.

Det är modebloggen UFO No more som tagit reda på vart Mary varit och shoppat för hennes somriga look – och summan är hisnande.

Klänningen går loss för runt 16 000 svenska kronor, dyrt, men långt ifrån det dyraste vi hört i kungliga kretsar. Än mer häpnandsväckande är armbandet. Det helguldiga, breda armbandet som kommer från märket Rebekka Notkin har vi sett på Mary flera gånger, och det är inte konstigt varför.

På märkets hemsida är det borttaget, möjligen för det är slutsålt, men på en annan hemsida återfinns armbandet för hela 67 000 svenska kronor!

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary

Här bär hon armbandet vid ett annat tillfälle, så snyggt!

Foto: Shutterstock

Sugen på ett likadant? Har du närmare 70 000 till övers är det fritt fram!

Foto: Shutterstock

Foto: TT