Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel! Marys och Frederiks fortsatta kärlekslycka 2009

27 dec, 2009, 10:30 
Agneta Nisbeth
Annons
maryfrederik
Kronprinsessan Mary tog prins Christian och prinsessan Isabella på Tivoli när pappa kronprins Frederik var i Australien och seglade.
Kronprinsessan Mary tog prins Christian och prinsessan Isabella på Tivoli när pappa kronprins Frederik var i Australien och seglade.

14 maj i år firade kronprins Frederik och kronprinsessan Mary femårig bröllopsdag, men hur de firade är en väl bevarad hemlighet mellan kronprinsparet. Att de är lyckliga råder det inga tvivel om. De ger varandra svängrum och gör då och då resor på egen hand. När kronprins Frederik var i Australien och seglade i oktober så passade Mary på att gå ut och festa med väninnorna. Men resor tillsammans är självklart mycket viktiga, privat som i officiella sammanhang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprins Frederiks stora lycka

Detta år blev även kronprins Frederiks till sin stora lycka officiell medlem av den Internationella olympiska kommittén.

Se ett axplock bilder från Marys och Frederiks 2009 här nedan.

[smooth=id: 193; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: All Over Press, Stella Pictures, IBL

Annons