Marys personliga vårhälsning – en gullig repris

Marys personliga vårhälsning – en gullig repris

Roligt att få en liten inblick i kronprinsfamiljens vardag, med hundpromenad i parken och vårkänslor! Och den minnesgode kommer ihåg att vi sett något liknande förut...

Kronprinsessan Mary hälsar våren välkommen genom att lägga upp en ny bild på danska hovets Instagram-konto. Fotot föreställer familjens hund Grace, som njuter bland krokusarna i ett soligt Köpenhamn. Grace är av rasen border collie och hon flyttade hem till kronprinsfamiljen sommaren 2017.  Kronprinsessan lägger ofta ut årstidsbilder, och faktum är att hennes vårbild från förra året är närmast identisk med den från i fjol – se bara!

April 2018

På fjolårets vårbild är det familjens trotjänare, border collien Ziggy, som agerar fotomodell. Frederik och Mary fick Ziggy i bröllopsgåva av Danska kennelklubben, och han blev deras första, högt älskade ”baby”. Men för ett år sedan – faktiskt bara timmar efter att bilden togs – fick Ziggy springa vidare till de sälla jaktmarkerna. Han led då av både kronisk njursvikt och artros i lederna och kronprinsparet valde därför att ta bort honom.

April 2017

Läs mer: Så ska Victoria och Daniel fira kronprins Frederik på 50-årsdagen!

Läs mer: Från första mötet till förlovningen – allt om Frederik och Marys vackra kärlekssaga