Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marys svåra beslut under Henriks tuffa tid

13 feb, 2018, 10:35 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Prins Henriks tillstånd är kritiskt. Nu slits den danska kungafamiljen mellan plikten och familjen.
Annons

Den danska kungafamiljen går just nu omkring med en tyngd över sig. Prins Henrik är fortfarande kvar på sjukhus och drottning Margrethe har ställt in alla uppdrag denna vecka, vilket går att läsa om här.

Men även de övriga medlemmarna i kungafamiljen tampas med tuffa beslut. Samtidigt som man som anhörig självklart vill stötta sina kära under en tuff tid är de kungliga uppdragen planerade många, många månader i förväg, och svåra att ställa in.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Exempelvis har kronprinsessan Mary en resa till Vilnius i Litauen, ett besök där hon är planerad att träffa vårt svenska kronprinsesspar Victoria och Daniel.

Resan står fortfarande kvar i Marys kalender, men kan självklart komma att strykas. I annat fall måste hon genomföra resan tyngd och oroad för sin älskade svärfar.

Foto IBL

Annons