Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mathilde och Philippe har börjat sin semester

12 jul, 2011, 14:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har även det belgiska kronprinsparet startat sin semester. Som ni ser på dessa bilder har paret ställt upp för den årliga sommarfotograferingen med sina söta barn.

Kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde är nu åter hemma hos familjen efter alla resor – både till New York och till bröllop i Monaco. De har istället rest iväg på en semester med barnen. Det vill säga prinsessan Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel och prinsessan Eleonore.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Familjen tog sig också en tur till den arkeologiskt intressanta platsen Aubechies. På bilden ser vi en guide från platsen som berättar för kronprinsfamiljen hur folket som levde på platsen arbetade och bodde för mycket länge sedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Se några fler bilder från tillfället här i vårt bildspel:

[smooth=id: 582; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons