Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mathilde och Philippe öppnade utställning

06 okt, 2011, 12:28 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde öppnade i veckan en utställning i Bryssel. Med under dagen var även drottning Fabiola.

Annons

Det belgiska kronprinsparet var inte ensamma om att inviga konstutställningen Europalia i Bryssel för några dagar sedan. På plats fanns också drottning Fabiola som verkligen är still going strong, ni ser henne på bild här nedan.

Om Brasilien

Utställningen Europalia som finns att beskåda på Center for Fine Arts  – Paleis voor Schone Kunsten – i Bryssel handlar om Brasilien, därför fanns även landets president med under invigningen.

Kronprinsessan Mathilde var klädd i en somrig beige klänning och ett par högklackade pumps i matchande färg – för än har höststormarna inte nått Belgien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons