Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maud Behn, 20, går ut med sanningen – mamma Märtha Louises stöd: ”Orädd”

20 nov, 2023, 10:00 

Märtha Louises stolt ögonblick – efter dottern Maud Angelica Behns beslut.

Annons

Märtha Louises mellanbarn Maud Angelica Behn, 20, har gjort sig känd som en sann konstnärssjäl. Den konstnärliga ådran har hon ärvt från sin far, Ari Behn, och hon har flera gånger visat upp sin talang.

Det här visste du inte om Maud Behn!Brand logo
Det här visste du inte om Maud Behn!

Konsten kopplas ofta till psykisk ohälsa. Tidigare i år auktionerade hon ut två tavlor, som hon målat tillsammans konstnären Lavrans Borgen, där pengarna gick till att uppmärksamma psykisk ohälsa.

– På bilden "Taggtråd och rosmålning" (namnet på en av tavlorna reds anm.) tänkte vi att vi kunde visa båda sidor av mental hälsa. Både kaoset och lugnet, sa konstnärsduon till norska Sosialnytt.

Annons
Maud Angelica Behn
Maud Angelica Behn gör succé som konstnär.

Mauds lycka – nu berättar hon

De senaste åren har Maud Angelica haft flera utställningar. Hon har fått mycket beröm för sin talang och nu har hon tagit ytterligare steg i sin karriär och är för första gången aktuell med en soloutställning.

Utställningen går att ta del av på Galleri Soon. Galleriet skriver att Maud har en unik förmåga att utforska olika stilar och teman i verk, och att de visar en personlig och unik estetik.

Mamma Märtha Louise är väldigt stolt över den sanning som Maud Angelica berättar via sin konst.

Annons
Maud Angelica Behn
Nu är hon aktuell med sin första solo-utställning.

Märtha Louise: ”Så stolt”

I ett inlägg på Instagram skriver Märtha Louise:

”Jag är stolt över hur obeveklig du är i din konst, och hur uthållig du är. Hur många timmar du lägger ner på att skapa. Det är där du får "zen". Och hur du vågar utforska alla möjliga riktningar”.

Jag är så stolt över att du vågar följa dina drömmar och ditt hjärta. Du är en av de mest orädda människor jag känner. Och det visar sig i din konst, och i all din närvaro, att du vågar vara du – och det gör mig stoltast över allt”.

Annons
Märtha Louise
Märtha Louise är supertstolt över sin dotter.
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons