Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Máximas familj firar jul i nya huset i Argentina

10 dec, 2012, 10:02 
Annons

Holländska kronprinsfamiljen firar jul i Máximas barndomsland Argentina

Det blir  jul på hemmaplan för kronprinsessan Máxima, som nu befinner sig med familjen i Villa La Angostura i södra Argentina. Här växte hon upp och flera av syskonen bor kvar.

Njuter av frihet

I det vackra landskapet i närheten av San Carlos de Bariloche njuter hon, Willem Alexander och de tre döttrarna av frihet, stora vidder, ridning och härlig skidåkning – på sommaren. Det finns så mycket att göra. I bergen finns ett exklusivt skidresort och på sluttningarna kan man plocka prästkragar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förr om åren tog familjen in på lantliga lyxhotellet Las Lomas. Men numera äger ju Máxima och Willem Alexander två stora markområden i Argentina, landet där Máxima växte upp – en 1.500 hektar stor ranch i provinsen Neuquen i Villa La Angostura och en 2 hektar stor lantegendom i Patagonien.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs mer:

 

 

Annons