Meghan avslöjar sitt gulliga smeknamn på Harry

prins harry och hertiginnan meghan om flytten till Afrika

När Meghan ska svara på en fråga om henne och Harry, råkar hon försäga sig och kallar Harry för det personliga smeknamnet hon gett honom. Så gulligt!

I den nya dokumentären om Harry och Meghan som IGTV har gjort, avslöjar Meghan vad hennes smeknamn för Harry är. När hon får frågan i intervjun om hur hon hanterar all press som paret har runt omkring sig, råkar hon nämna Harry vid sitt smeknamn.

– Precis som jag har sagt många gånger till H, som jag kallar honom, är det inte tillräckligt att bara överleva. Det är inte meningen med livet, man måste vara glad också, säger Meghan i intervjun.

Madeleine kallas absolut inte för Madde

Och att ge familjemedlemmar smeknamn är hon inte ensam om i den kungliga världen. Som vi vet, har till exempel alla i Sveriges kungafamilj olika smeknamn, och det är oftast inte det man tror. Om kronprinsessan Victoria kallas för Vickan? Nej nej, hennes smeknamn är Oja. Och Madeleine kallas absolut inte för Madde, som många kanske tror, ifall man känner henne väl kallar man oftast henne för Len.

Harry och Meghan

Potter, Spike eller H, kärt barn har många namn!

Sofia kallar Carl Philip för Philip, medan många andra nämner han vid smeknamnet Lippi. Även i det brittiska kungahuset kallar man varandra för smeknamn. Drottning Elizabeth kallas för Lilibet, prins William för Wills och Camilla kallar prins Charles för Fred. Harry har kallat för Potter och Spike tidigare, men Meghan har alltså valt sitt egna personliga smeknamn för honom. Så gulligt!

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: