Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan avslöjar sitt gulliga smeknamn på Harry

21 okt, 2019, 19:00 
AvEmma Sanderberg
prins harry och hertiginnan meghan om flytten till Afrika
När Meghan ska svara på en fråga om henne och Harry, råkar hon försäga sig och kallar Harry för det personliga smeknamnet hon gett honom. Så gulligt!
Annons

I den nya dokumentären om Harry och Meghan som IGTV har gjort, avslöjar Meghan vad hennes smeknamn för Harry är. När hon får frågan i intervjun om hur hon hanterar all press som paret har runt omkring sig, råkar hon nämna Harry vid sitt smeknamn.

– Precis som jag har sagt många gånger till H, som jag kallar honom, är det inte tillräckligt att bara överleva. Det är inte meningen med livet, man måste vara glad också, säger Meghan i intervjun.

Madeleine kallas absolut inte för Madde

Och att ge familjemedlemmar smeknamn är hon inte ensam om i den kungliga världen. Som vi vet, har till exempel alla i Sveriges kungafamilj olika smeknamn, och det är oftast inte det man tror. Om kronprinsessan Victoria kallas för Vickan? Nej nej, hennes smeknamn är Oja. Och Madeleine kallas absolut inte för Madde, som många kanske tror, ifall man känner henne väl kallar man oftast henne för Len.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Harry och Meghan
Potter, Spike eller H, kärt barn har många namn!

Sofia kallar Carl Philip för Philip, medan många andra nämner han vid smeknamnet Lippi. Även i det brittiska kungahuset kallar man varandra för smeknamn. Drottning Elizabeth kallas för Lilibet, prins William för Wills och Camilla kallar prins Charles för Fred. Harry har kallat för Potter och Spike tidigare, men Meghan har alltså valt sitt egna personliga smeknamn för honom. Så gulligt!

Annons