Meghan berättar – därför var de tvungna att fly

Elizabeth och Meghan har inte träffats på månader.

Meghan har hållit en låg profil sedan "Megxit"-härvan drog i gång.Men för sina vänner har hon berättat sanningen.

Det nya året var inte gammalt när Prins Harry och makan Meghan, hertiginnan av Sussex, släppte 2020:s hittills mest omskakande kunganyhet. De meddelade då att de har beslutat att avstå både apanage och sina kungliga uppdrag.


Meghan berättar sanningen

Enligt Daily Mail hade dock Harry och Meghan inte mycket till val. Tidningen säger sig ha pratat med en vän, och denne ska ha fått intrycket av att prinsparet led i tysthet.

Meghan och Harry har beslutat sig för att slå sig fria.

– Hon har sagt att deras livsglädje blev krossad och hon kunde inte stå ut med att se honom lida längre, säger vännen till Daily Mail.

– Meghan har sagt till sina nära vänner att det här är det bästa som kunde hända Harry. Att han kommer att växa som människa och att det var hennes kärlek för honom som gjorde detta möjligt.

“Känner sig hemma”

Prinsparet har antytt att man kommer att pendla mellan Kanada och England i framtiden. Men Meghan har hållit en väldigt låg profil sedan hon och Harry meddelade att de tänker avstå sina kungliga plikter. Hon har främst hållit sig i sin hyrda herrgård i North Saanich, som ska vara värd ungefär 130 miljoner kronor. I går anslöt även Harry, som varit i England för att mäkla fred med resten av den brittiska kungafamiljen.

– Meghan har sagt till sina vänner att det inte är någon stress att flytta ut ur huset de har bott i. De får bo där så länge de vill. Meghan beskriver det som sitt smultronställe och säger att under de senaste månaderna har hon känt sig mer hemma där än hon någonsin gjort i Storbritannien, säger Daily Mails källa.

Foto: TT