Meghan chockade i kort klänning och prins Harry sjöng – se filmen!

Det var onekligen en annorlunda men säkert väldigt rolig kväll för både prins Harry och hustrun Meghan när de i veckan gick på teater.

Under onsdagskvällen kom prins Harry och makan Meghan till London’s Victoria Palace Theatre för att se den omtalade pjäsen Hamilton. Men också för att samla in pengar till prins Harrys egen välgörenhetsorganisation Sentebale som arbetar för att på olika sätt hjälpa barn med hiv i Lesotho och Botswana.

Hertiginnan Meghan visade benen i en ovanligt kort klänning från den kanadensiska designern Judith & Charles och den läckra clutchen kom från Becksondergaard. Efter föreställningens slut hann paret tala med skådespelarna.

prins Harry och Meghan

När prinsen ställde sig på scenen så gav han också – till allas stora glädje – ett kort prov på sin sångröst “You say”. Ni kan själva se och höra det i filmen här sedan.

– Du sa! sjöng han.

Meghan berättade sedan att de bägge verkligen gillar musikalen Hamilton.

– Harry har älskat den sedan första gången han såg den, nu kan han bara inte sluta att sjunga på sångerna.

Kärleken strålar verkligen om detta par som kom till teatern hand i hand, detta var det första uppdraget efter deras sommarsemester. Det sägs att Harry och Meghan nyligen hälsat på hos drottning Elizabeth uppe i Skottland på Balmoral, precis som resten av den brittiska kungafamiljen. Men vi har ännu inte sett några bilder därifrån, bara på prins William och Kate med sin familj.

Läs även: Nytt tufft utspel av Meghans pappa

Prins Harry och Meghan

Skådespelarna hade övat väl på sina hovnigningar – här ser vi paret hälsa på hela ensemblen efter föreställningens slut, även en man utklädd till kung med krona och allt.

Vi kommer snart att få se och höra en tv-intervju med Meghan som ITV gjort om drottning Elizabeth, “Queen of the World” där man tydligen får se med flera medlemmar av kungafamiljen, däribland hertiginnan av Sussex.

Läs även: Nu åker Meghan hem till sin mamma››

Foto: Stella Pictures

Foto Stella pictures