Meghan fick en panikattack – vännen berättar!

meghan markle prins harry twitter

Meghan Markle är svårt ansatt just nu.Nu avslöjar en vän att pressen har börjat påverka Meghans mentala hälsa.

Meghan Markle och prins Harry la av sig sina kungliga plikter och står nu fria från Buckingham Palace. Ett kontroversiellt beslut, som har gjort prinsparet till Storbritanniens kanske mest omskrivna duo.

Men Meghan blev hårt ansatt av den brittiska pressen redan tidigare. Enligt tidningen Us Weekly led hon så illa av bevakningen att ångesten fick fysiska konsekvenser.

Meghan Markle fick en panikattack

Det har inte varit lätt för Meghan Markle.

Det har inte varit lätt för Meghan Markle.

Us Weekly har pratat med en källa med insyn i Meghans mående. Källan i fråga hävdar att den sista tiden med Harry i Frogmore Cottage i London var svår för hertiginnan. Så svår att hon drabbades av panikattacker.

– Hon kände sig fångad och instängd, säger källan.

– Hon blev nervös av tanken på att gå utanför dörren med tanke på all negativ uppmärksamhet hon drog på sig.

– Meghan är överlycklig över att ha flytt kaoset i London. Hon känner sig som en ny människa.

Så gav hon igen

Men Meghan hade också en hämnd planerad. Tidigare i våras valde hon och Harry att kapa alla band till fyra av Storbritanniens största tidningar: Daily Mail, The Sun, Daily Express och Daily Mirror.

“Det kommer inte att bli något samarbete eller något gensvar”, skrev Meghan och Harry i ett öppet brev till tidningarnas chefredaktörer.

“Hertigen och hertiginnan av Sussex har bevittnat hur folk de känner – och också fullständiga främlingar – fått sina liv förstörda helt utan anledning, annat än att snaskigt skvaller ger bättre annonsintäkter.”