Meghan förkrossad – nu vill inte hennes pappa komma till bröllopet!

Stackars Meghan Markle, nu ställer pappa Thomas in resan till London efter skandalen. Vem ska nu för henne fram till altaret? Både Meghan och Harry är förkrossade – bara dagar innan bröllopet.

Brittiska tidningar är idag fyllda med nya uppgifter kring prins Harrys och Meghan Markles bröllop. Nu säger nämligen Thomas Markle, Meghan Markles pappa, att han inte längre kommer åka över till London. Det hela handlar om den skandal vi skrev om igår, och som du kan läsa mer om här. Det kom då fram att Thomas själv samarbetat med några paparazzifotografer för att få ihop nya bilder på honom när han surfade på webbsidor om Meghan och Harry.

Läs mer: Skandalen som skakar Harrys och Meghans bröllopslycka

Till sajten TMZ säger Thomas nu att han inte vill utsätta sin dotter för ytterligare förnedring. Dessutom berättas det att han känt av sitt dåliga hjärta och fått en mindre hjärtattack efter allt som hänt och måste tillbaka till sjukhuset för fler kontroller.

Prins Harry och Meghan Markle under förlovningsdagen.

Prins Harry och Meghan Markle under förlovningsdagen.

Men Meghan Markle läs vara förkrossad över att hans pappa inte längre vill föra henne till altaret.

– Jag har förstått att Meghan Markle väldigt gärna vill ha sin pappa vid sin sida under bröllopet trots allt som hänt, säger BBC:s kungliga reporter Nicholas Witchell.

BBC och alla andra tidningar berättar också att det nu kommer att bli en del problem för Meghan, för vem ska nu föra fram henne till altaret? Prins Harry, som nu sägs vara oerhört ledsen över situationen, har ju ännu inte hunnit träffa hennes pappa. Det var tänkt att han skulle möta Harry och resten av kungafamiljen några dagar innan vigseln den 19 maj.

– Harry känner sig nu ansvarig för att han dragit in henne i samma mediacirkus som han menar tog livet av hans mamma Diana, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail.

Samantha, Meghan Markles halvsyster.

Samantha, Meghan Markles halvsyster.

Under gårdagen tog också Meghans snacksaliga syster Samantha till orda och sa att det var hennes fel allihopa. Att det var hon som föreslagit att pappan skulle kontakta pressen för att få nya finare bilder på honom.

– Tanken var att det skulle visa honom i en bättre dager, att det skulle vara till fördel för kungafamiljen, menade Samantha Markle.

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle.

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle.

Även det brittiska hovet har nu uttalat sig i frågan och säger till BBC:

– Detta är en mycket personlig fråga för Mrs Meghan Markle, speciellt nu bara dagar innan bröllopet. Hon och prins Harry ber om respekt och förståelse i denna mycket känsliga situation, säger de.

Det här vet vi om prins Harrys och Meghans bröllop, se filmen!

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Johan T Lindwall: “Bröllopsskandalen liknar ingenting annat”

Foto: Stella Pictures